A Nostra PVC fóliás beltéri ajtók falcnélküli kivitelben készülnek, üvegező léc nélkül.

NOSTRA kollekció – az új modellek széles választéka. Ezen ajtók tervezési jellemzői: a szimmetria, az egyenes vonalak, a dekoráció visszafogása. Követi a belsőépítészet modern trendjeit – a sima felületek, az innovatív színek, és anyagok használatát.

A NOSTRA kollekcióhoz tartozó beltéri ajtók, melyeket igazi asztalos mesterek készítettek, nagymértékben hozzásegítik a belső tér egyedi stílusa megvalósításához, moderné és könnyen kezelhetővé teszik azt. Segítségükkel bennfentes és meleg légkört teremthet otthonában, hivatalost és gyümölcsözőt az irodájában, stílusosat és modernt a nyilvános helyiségekben.

 

PVC fóliás ajtó előnyei

Talán a legnagyobb előnyei a nedvességállóság és kopásállóság, egyszerű gondozás és a háztartási vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képessége.

Ellenáll a hőmérsékleti változásoknak.
Nagy igénybevételek mellet is ajánlott, kisgyermekes családoknak, munkahelyen, irodában egyaránt.

 

A Nostra kollekcióhoz tartozó ajtók, előregyártott típusú ajtók.

Az “előregyártott” kifejezés azt jelenti, hogy ezek az ajtók elemekből vannak összeszerelve és szorító csavarokkal rögzítve. Az ajtólap minden egyes eleme saját, megerősített szilárdsági jellemzőkkel rendelkezik, amelyek az ajtó egészét tekintve kiváló megbízhatóságot tanúsítanak a sok éves napi működés során.

A Nostra kollekció ajtólapjai kiváló minőségű PVC-fóliával vannak bevonva. Az alkalmazott fólia, a legnagyobb szilárdságú, vastagsága 0,24 mm.

Ez a felület ellenáll a mechanikai hatásoknak, víz és vegyi anyagok hatásának, ami jelentősen megkönnyíti az ajtólap gondozását – mosószerekkel és tisztítószerekkel, polírozókkal stb. mosható, tisztítható.

A fólia nem fakul ki, nem öregszik, nem szárad, és nem válik fel mint a furnér.

 

Szerkezetileg az ajtólap egy 28×34 mm méretű, kétrétegű fenyőgerincből készült ajtókerettel rendelkezik, amely a peremterületen egy “mikrostift”-el van összekötve, ami növeli a külső hatásokkal szembeni ellenállást és minimalizálja az ajtó deformálódásának lehetőségét.

Minden Nostra PVC beltéri ajtó CE és ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Az ajtó súlya: 20-30 kg

 

Méretek:

§  Szélesség: 650, 750, 850, 950 mm

§  Vastagság: 40 mm

§  Magasság: 2040 mm

A tok L-alakú takaróléccel van kiegészítve.

Szélesség – 80, 100 mm. Szükség esetén a tokszélesítő léccel szelesíthető, a léc háromféle méretben kapható – 80, 110, 115, 250 és 400mm. Vastagság – 32 mm.

Bevonat – PVC Deluxe

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest