Minőségi műanyag nyílászárót vásárlók számára ajánljuk gyors szállítással és beépítéssel a Tudor House kínálatában!

műanyag nyílászáró

A Tudor House Kft kínálatában számos műanyag nyílászáró profil közül választhat, amely kiváló referencia értékkel rendelkeznek, mint például a kiváló zajszigetelés, hőszigetelés, 40 különböző felületben akár teljesen egyedi méretekben való legyártás is lehetséges nagy tételben egyaránt.

Miért éri meg minőségi műanyag nyílászárót vásárolni?

műanyag nyílászáró

Az esetek többségében 2-3 helyről kérünk be ajánlatot egy-egy műanyag nyílászáró projekthez viszont sokszor nem gondolunk arra, hogy a magasabb ár fekvésű termék a jobb választás természetesen jól áttekintve az ajánlatot. A minőségi műanyag nyílászárókkal csak nyerhetünk, mivel időt és pénzt spórolhatunk meg hosszútávon és ezzel együtt az ingatlanunk értékét is növelni tudjuk.

Miből tudjuk megállapítani, hogy egy adott műanyag nyílászáróra kért ajánlat helytálló?

műanyag nyílászáró

Nagyon egyszerű. Tegyünk egy olcsóbb és egy drágább ár fekvésű 580×580 mm 24 mm két rétegű üvegezéssel ellátott műanyag ablakot egy mérlegre és azonnal észre is vesszük a különbséget, melyek:

  • Az első súlykülönbség. Mivel az árát a gyár az felhasznált alapanyag mennyiség után számolja ki így ez az egyik pont, ahol látszik az különbség;
  • A második a szerelvények. Sok esetben az „ár alacsonyan tartása” miatt választják az olcsóbb nem túl megbízható minőségű vasalatokat, melyek alapanyagukba véve is könnyebb, hamarabb tönkre is megy azáltal. Mint tudjuk a minőség-ellenőrzés során bármely anyag esetén történik egy mérési teszt, ahol meghatározzák az adott anyag ellenállását például szakítás-szilárdsági próba keretein belül. Amely anyag kevésbé teljesít jól úgy annak megfelelően kategorizálják.

A harmadik. Az adott profil merevítése, amely lehet alumínium vagy vas. Ebben az esetben figyelembe kell vennünk azt is, hogy még is milyen típusú merevítéssel van ellátva (1,2 mm „U” alakú vagy 2 mm zártszelvény) így ennek tudatában biztosra vehetjük, hogy az adott profil helytálló;

Gyors gyártási és szállítás idő, mely nekünk kedvez

műanyag nyílászáró

Manapság nagyon megnövekedtek az új társasházak, magánházak, szociális intézmények építése, felújítása és ezzel az építési idő az új technológiáknak hála felgyorsultak így a beszerzés során, mindent szervezetten időre kell megrendelni, amely nincs másképp a műanyag nyílászárókkal sem. Cégünk ezeket figyelembe véve napi szinten követve igyekszik kiszolgálni a megnövekedett piaci igényeket. A gyártás és szállítás a megrendeléstől számítva 5-7 hét, amely igazán kedvező így minden munkafolyamat a saját ütemezésében tudnak folyni. A szállítás természetesen országosan biztosítjuk így kényelmesen tudják leadni rendelésüket.   

Kiváló és minőségi beépítés

Beépítő embereinknek hála, akik több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mindig precíz szakszerű és gyors munkát végeznek. Így nem kell azon fáradozniuk, hogy hozzáértő szakembert keressen, mivel cégünk biztosítani tudja ezzel együtt időt spórolhat meg saját maga számára. 

Következtetés képen úgy gondolkodunk egy adott vásárlásnál – mint ha saját magunknak szánjuk az adott műanyag nyílászárókat – így az ügyfeleink számára mi csak is a legjobbat akarjuk, hogy elégedettek legyenek, amiért kiadtak egy bizonyos összeget és bennünket választottak. Cégünk minden esetben minőségi termékeket forgalmaz, amelyek megállják a helyüket a piacon és sok elégedett ügyfélt szerezve szakembereink alázatos és kitartó munkájuknak hála.

 

A műanyag nyílászáró kategóriákat és szerkezeti leírását megtekintheti oldalunkon az alábbi linkre kattintva, mely által elkalauzoljuk Önt: https://tudorhouse.hu/product-category/muanyag-nyilaszarok-2/

A műanyag nyílászárók (műanyag ablakok, műanyag bejárati ajtók, műanyag erkélyajtók) köszönhetően számos megrendelésünk fűződik Budapest, Tatabánya, Eger, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét, Miskolc, Szekszárd, Kaposvár, Veszprém, Debrecen, Nyíregyháza városokhoz.

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest