Prémium műanyag bejárati ajtópanelek

ajtó panel

A műanyag bejárati ajtók esetében, mindig valamilyen a forgalmazó által ajánlott vagy palettájában megtalálható ajtópaneleket válasszuk viszont jól át kell gondolni, hogy még is milyen panel és hová kerülnek az ingatlan adottságaihoz mérten vagy a saját igényünknek megfelelően.

A MASCO ajtópanelek minősége a német Weiss CHEMIE cég COSMO szendvics elemeinek minőségén alapul, amelyek mind minőségben, mind szilárdságban és tartósságában a prémium osztályba tartozik. Kiváló minőségű anyagokból készülnek és a gyártó által tervezett speciális ragasztó rendszerrel rakják össze.

Ezért a MACKO panelek a maximális megbízhatóságot biztosítják valós körülmények között, amelyek nemcsak teljes mértékben megfelelnek a teszteredményeknek, hanem meg is haladják azokat.

Műanyag bejárati ajtó szendvicspanelek

Az ajtópanelek szabványméretei a következők: 32, 40, 44, 54 és 76 mm vastagságú, amelyekből 2 paneltípusból választhatunk:

  • COSMO Therm-HPL / HD szendvicselemek – szabványunk a filmdekorációban. 2,0 mm vastagságú műanyagból (HPL), fóliával díszített szendvicselemek és extrudált polisztirol habbal (XPS) készült töltőanyag;
  • és a COSMO Therm-PVC szendvicselemek – szabványuk a fehér panelekhez. 1,5 mm vastag PVC-ből és extrudált polisztirolhabból (XPS) készült töltőanyagból álló szendvicselem;
  • A projekt kivitelezése során mindig fontolóra kell vennünk, hogy mely paneltípust válasszuk, mivel kültéri műanyag bejárati ajtó esetében célszerű, azaz ajánlatos a HPL paneleket választani még a beltéri műanyag ajtók esetében megfelel a PVC szendvicspanellal ellátott műanyag ajtók is;
  • A MASCO műanyag bejárati ajtópaneleket elérhetőek természetesen üveges verziókban, melyet lentebb tekinthetünk meg.

 A MACKO paneltípusok közül stílusra megkülönböztetünk:

ALAP verzió

ajtó panel

Oszlopos verzió

Vízszintes verzió

Kocka verzió

Vonalas verzió

Ívelt verzió

A műanyag bejárati ajtó panelválasztékunknak köszönhetően csak és kifejezetten minőségi termékeket biztosítunk ügyfeleink számára. A hatalmas választéknak köszönhetően számos panelstílusban, üvegezésben és felületben tudja megrendelni, mely a legjobban pászol ingatlan külső- és belső kialakításához.

A prémium műanyag bejárati ajtókat, melyek kérhető a MACKO prémium panelekkel a szerkezeti leírását megtekintheti oldalunkon az alábbi linkre kattintva, mely által elkalauzoljuk Önt: https://tudorhouse.hu/product-category/muanyag-nyilaszarok-2/muanyag-bejarati-ajtok-muanyag-nyilaszarok-2/

A prémium fa ablakok- és erkélyajtó kínálatunknak köszönhetően számos megrendelésünk fűződik Budapest, Tatabánya, Eger, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét, Miskolc, Szekszárd, Kaposvár, Veszprém, Debrecen, Nyíregyháza városokhoz.

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest