Prémium WDS SL 60 tolórendszer műanyag ajtókhoz és ablakokhoz

műanyag tolórendszer

A műanyag nyílászárók körében nagyon elterjedtek a nagy üvegfelületű üvegezéssel ellátott ablakok és erkélyajtók. Viszont sokszor feltesz számunkra egy kérdést, hogy mennyire helytakarékos? – mivel hatalmas felületekről beszélünk. Ebben az esetben a WDS SL 60 műanyag tolórendszer széria a legjobb megoldás, mivel fix tolórendszerének köszönhetően rengeteg helyet spórolhatunk meg és sokkal kevesebb a hibalehetőség mint egy emelő-tolóajtó esetén. Ezért sok szempont szól mellette, mint:

  • nagy fokú helytakarékosság jellemzi;
  • rovarháló beépítési lehetőség;
  • prémium panorámakilátást kapunk;

rengeteg választható színben;

A WDS SL 60 tolórendszert 2 típusa ismeretes

A WDS SL 60 tolórendszer ablak és ajtó megoldásokkal rendelkezik. A műanyag ablakokat általában erkélyek vagy loggiák, ajtók üvegezésére használják – panorámás üvegezésként pavilonokhoz vagy teraszokhoz.

műanyag tolórendszer

Területspórolás

műanyag tolórendszer

A műanyag tolórendszerek jó megoldást jelentenek olyan helyiségekben, ahol minden centiméter szabad terület fontos. Annak érdekében, hogy ne foglaljon helyet nyitott szárnyakkal, jobb, ha tolóablakokat vagy ajtókat szerel fel.

Továbbá a műanyag ablakokba vagy ajtókba rovarháló van beépítve, amely megoldja a helyiség rovarok elleni védelmét a meleg évszakban. Emellett könnyen és kényelmesen használható.

műanyag tolórendszer

Megbízható védelem por és csapadék ellen

műanyag tolórendszer

A keret tömítései megbízható védelmet nyújtanak a helyiségbe jutó por és eső ellen.

A WDS SL 60 műanyag tolórendszerek számos nyitási lehetőséget nyújtanak

műanyag tolórendszer
műanyag tolórendszer

A WDS SL 60 rendszerrel négy mozgatható szárnyú ablakot vagy ajtók készíthetők. A csúszó- és vakszárny kombinációinak más változata is lehetséges szúnyogháló beépítésével.

Könnyű és egyszerű használás

műanyag tolórendszer

A WDS SL 60 műanyag ablakok és ajtók könnyen nyithatók vagy zárhatók az alumínium síneken csúszó speciális görgők segítségével.

A prémium műanyag nyílászáróinkat megtekintheti oldalunkon az alábbi linkre kattintva, mely által elkalauzoljuk Önt: https://tudorhouse.hu/product-category/muanyag-nyilaszarok-2/

A prémium műanyag ablakok, műanyag bejárati ajtók és tolórendszer profilszerkezet kínálatunknak köszönhetően számos megrendelésünk fűződik Budapest, Tatabánya, Eger, Székesfehérvár, Szolnok, Kecskemét, Miskolc, Szekszárd, Kaposvár, Veszprém, Debrecen, Nyíregyháza városokhoz.

Share this story
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on pinterest