You are here:

Kömmerling Prémium 76 MD műanyag ablakok

Product code: N/A

Kömmerling Prémium 76 MD középső tömítéses műanyag nyílászárók a még kiválóbb szigetelésért A Kömmerling Prémium 76 MD középső tömítése a modern lakások minden lehetőségét kínálja számunkra. A hatkamrás és 76 mm-es beépítési mélységgel és már középtömítéssel rendelkező profilszerkezet a modern kialakításával és tökéletes profilarányaival egyszerűen lenyűgöző.

Leírás

Kömmerling Prémium 76 MD műanyag profilrendszer

Kömmerling Prémium 76 MD egy műanyag ablakprofil-rendszer, amely kiváló minőséget kínál az építészetben és az energetikai hatékonyság terén. A rendszer magában foglalja a legmodernebb technológiákat, amelyek összehangolják az épületfizikai és szigetelési értékeket, és egyúttal környezetbarát megoldást nyújtanak.

Ablakfelépítés

A Kömmerling Prémium 76 MD ablakok felépítése annyira innovatív, hogy akár 50 mm vastagságú háromrétegű üvegezés vagy speciális funkcionális üveg is használható. Az intelligens rögzítési technikák lehetővé teszik a gyors és tiszta profi szerelést erőfeszítés nélkül. A rendszer alapkivitelben is megfelel az alacsony energiafelhasználású házakra vonatkozó követelményeknekUf érték = 1,0 W/(m2K).

Hő- és Hangszigetelés

Az intelligens kialakítás jelentősen növeli a hő- és hangszigetelést, ami javítja az életminőséget, gazdaságosságot és biztonságot nyújt az Ön és családja számára.

Alakíthatóság

A Kömmerling Prémium 76 MD teljesen testre szabható. A profilok széles választéka és a különböző felületkezelések számos lehetőséget kínálnak. A rendszer kapható fehérben, fa erezetű fóliázással, sima és metál színekben, és a Kömmerling AcrylColor felületi technológiával további 26 színben elérhető.

Ökológiai szempontok

A Kömmerling márka környezetbarát megközelítést alkalmaz. A PVC-profilok előállításához ólmom mentes PVC-t és zöld kalcium/cink alapú stabilizátorokat használnak. A Kömmerling Prémium 76 MD műanyag ablakok hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz.

Műszaki tartalom

  • Kiváló hőszigetelés – Uf érték = 1,0 W/(m2K)
  • Tökéletes zajvédelem
  • Beépített betörésvédelem
  • Masszív és időjárásálló felületek
  • Hosszú élettartam
  • Megbízható funkcionalitás

Tervezési lehetőségek

  • Fehér PVC
  • Fa szerkezetekkel fóliázva, sima vagy fémes színben
  • Kömmerling AcrylColor, színes akril réteg
  • proCoverTec, az innovatív felületi technológia

Összegzés

A Kömmerling Prémium 76 MD műanyag ablakok kiváló minőségű, energetikailag hatékony és környezetbarát megoldást kínálnak. A termék testre szabható, hosszú élettartammal és kiváló minőséggel rendelkezik, ami hozzájárul az Ön otthona értékmegőrzéséhez és komfortjához.

Árazás

Az ablakok ára számos tényezőtől függ, mint például a méret, konstrukció, üvegek és tartozékok. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az árajánlatért.

Viszonteladási Program

Ha érdeklődik a Kömmerling Prémium 76 MD termékek viszonteladásával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@tudorhouse.hu címen, vagy látogasson el bemutatótermünkbe. Várjuk Önt, hogy csatlakozzon az innovatív és lendületes csapatunkhoz.