You are here:

Therm prémium fa bejárati ajtó 30

Product code: STT30

-TÓL

A termék ára változhat a megrendelő végső igényeinek megfelelően !

Therm prémium fa bejárati ajtó
A Therm prémium fa bejárati ajtók 2 típusú szerkezet közül lehet választani 90 és 68 mm beépítési mélységgel rendelkező profilszerkezeteket, így még jobb fokozható a szigetelés és nem utolsó sorban nagyobb szerkezetek kivitelezése is egyaránt.
A komoly és innovatív gyártás során minőségi alkatrészek felhasználása, a hosszú piaci tapasztalat lehetővé teszi, hogy garantált minőségi szinten tökéletes végtermékeket kínáljunk, amely kiválóan illeszkedik minden éghajlati viszonyokhoz. Bármely bonyolultságú vagy elképzelésű fa bejárati ajtót biztosítani tudunk, mely az Ön igényeihez megfelelő.

Leírás

Therm prémium fa bejárati ajtók alapanyaga
A felhasznált fafajták különböző struktúrák színek meghatározóak egy-egy nyílászáró kialakításánál. A gyártás során használt fafajták a következőek:
– Tölgy.
– Csendes-óceáni teafa.
– Dió.
– Vörösfenyő.
– Kőris.
– Borovi fenyő.

A profilszerkezetek jellemzői
A Therm prémium fa bejárati ajtók gyártásához 2 típusú profilszerkezetet különböztetünk meg, amelyek között a különbség:
– Therm Komfort 68×82 mm-es, 3 rétegű hossztoldott profilszerkezet, amelynek 24 mm-es kétrétegű 4-14-Ar-4E üvegezéssel párosítva Ug꓿2,7 W/m2K vagy 32 mm-es három rétegű 4-10Ar-4-10Ar-4E üvegezéssel párosítva Ug꓿1,1 W/m2K hőátbocsátási értéket kapunk.
– A fokozott teljesítmény eléréséhez a Therm Strong 90×82 mm-es, 4 rétegű hossztoldott profilszerkezetet, amelynek 50 mm-es három rétegű 4-20Ar-4-18Ar-4E üvegezéssel párosítva Ug꓿0,9 W/m2K hőátbocsátási értéket kapunk, így minőségi homlokzati szigetelés esetén még kedvezőbbre fordíthatjuk az energiafogyasztást, így pénzt és energiát takaríthatunk meg hosszútávon. A 90 mm-es profilszerkezet továbbá sokkal jobban alkalmasabb nagyobb-, nehezebb és bonyolultabb szerkezetek gyártásához továbbá zajszigetelés szempontjából egyaránt.

Felületkezelés
A Therm prémium fa bejárati ajtókat évek óta a SIKKENS cég termékeivel vannak felület kezelve, amely az Akzo Nobel multinacionális cég része. A gyártáshoz használt összes festék vízbázisú. A SIKKENS bevonatok teljes mértékben bizonyították minőségüket és tartósságukat.

Szilikonozás
A német WACKER cég szilikonja teszi még minőségessé az ablakok szigetelését és stabilitását.

Alumínium vízelvezető
Minden Therm prémium fa bejárati ajtót opcionálisan vízelvezető alumínium elemmel lehet megrendelni. Ezek a párkányok lezárják az ajtószárny alsó részét és az ajtókeretet így megbízhatóan védik őket a külső hatásoktól. A vízelvezetők különböző színűek lehetnek.

A Therm prémium fa bejárati ajtók kiváló tömítése
A Therm prémium fa bejárati ajtók igény szerint két- vagy négykörös tömítő rendszerrel van felszerelve. A tömítőanyagok egy elasztikus polimer, amely -50 °C és + 80 °C között tartja működőképességét. A javasolt tömítő rendszer teljesen kiküszöböli az ablakok légáteresztését és szivárgását, valamint jelentősen javítja azok akusztikai tulajdonságait.
– A DEVENDER márka nagyfokú rugalmasságú tömítőanyag. Lehet fehér, bézs, barna vagy fekete.
– A tömítés két vagy három kontúrja növeli az nyílászáró zaj- és hőszigetelő tulajdonságait.

Kiegészítők
A Therm prémium fa bejárati ajtók és tolórendszerek az osztrák MACO vasalattal vannak felszerelve.

Üvegezés
3 típusú üvegezés különböztetünk meg:
– 24 mm-es kétrétegű 4-16Ar-4E hőátbocsátási értéke Ug꓿2,7 W/m2K
– 32 mm-es három rétegű 4-10Ar-4-10Ar-4E hőátbocsátási értéke Ug꓿1,1 W/m2K
– 50 mm-es három rétegű 4-20Ar-4-18Ar-4E hőátbocsátási értéke Ug꓿0,9 W/m2K

Fogantyúk
Az Therm prémium ablakfogantyúk fontos funkcionalitás szempontjából, mivel azokkal hozzuk működésbe az ajtókba szerelt hardvereket. Ehhez a fogantyúk tökéletesen a felhasználó kezébe kell illeszkednie és simán kell működtetnie a hardvert. Az erre képes ajtókilincs, mind funkcionálisan, mind megjelenési szempontból élvezetté teszi az ajtók kezelését. A nyílászárók MACO kilinccsel vannak felszerelve.

Az egyedi Therm prémium fa bejárati ajtók előnyei:
A Therm prémium fa bejárati ajtók kidolgozottsága és egyedi igényre való elkészítés minden ajtó tulajdonos álma. Ezért minden kétséget kizárva előnybe részesülnek, mivel:
– előre kiválogatott prémium fa alapanyagok használata
– kiváló konstrukció kivitelezése akár teljesen egyedi igények szerint
– üveghasználat akár már egyedi Tifani ólomüveg használatával egyedi minták-, színek párosítása
– különböző színek-, lazúrok használata
– egyedi méretek alapján való legyártása

A Therm prémium fa bejárati ajtók megjelenése
Az egyedi Therm prémium fa bejárati ajtók megjelenése a leg legtisztultabbtól egészen a leg bonyolultabb megjelenésig szinte bármi lehetséges és biztosítani tudjuk. A legmerészebb ötletek megvalósítása az egyik legizgalmasabb része egy rendelés kivitelése során.

A Therm prémium fa bejárati ajtók árat számos tényező befolyásolja:
– Méret.
– A konstrukció (a szárnyak száma és konfigurációja),
– Az ajtó felszereltsége – elsősorban az üvegek és tartozékok befolyásolják
– Megjelenés – az egyszerűbb megjelenés költsége alacsonyabb, mint az aprólékosabb bonyolult konstrukcióké.
VISZONTELADÁSI PROGRAM
Várjuk jelentkezését mindazoknak:
– akik nyílászáró forgalmazásával és/vagy beépítésével foglalkozik
– bővíteni akarják termékpalettájukat
– egy innovatív és lendületes csapat részese akar lenni
Akkor nincs más dolga, mint JELENTKEZZEN az info@tudorhouse.hu email címünkön vagy látogasson el bemutatótermünkbe.