You are here:

WDS 7S prémium műanyag bejárati ajtó HO3 INOX panellal 3

Ft

Product code: TPWDS7SHO3INOX3

Ft

-TÓL

A termék ára változhat a megrendelő végső igényeinek megfelelően !

A WDS prémium műanyag bejárati ajtó, mely biztosítja otthonának kényelmét és biztonságát
A WDS prémium műanyag bejárati ajtók kiváló választás, amennyiben egy igazán minőségi és egyben páratlan megjelenésű ajtót szeretne otthona számára, ezért:
– Megerősített szerkezettel rendelkeznek.
– Huzat elleni extra védelem biztosítása.
– Extra meleg küszöb.
– Kedvező ár.
– Magas minőség

Leírás

3 különböző rendszer
Az ajtószárnyak 70 mm vagy 60 mm beépítési mélységgel rendelkeznek, belső vagy külső nyitással, így ennek megfelelően kínálatunkban minden felmerülő igényre megoldást tudunk biztosítani.

Huzat elleni extra védelem
A keret és a küszöb csatlakozási zónája különös figyelmet igényel a tervezés során. A küszöb alóli fújást- és huzat elleni védelem érdekében a WDS ajtók speciális Windstop elemmel vannak felszerelve.
– A szélfogó az ajtókeret és a szárny találkozási helyére van felszerelve mindkét oldalon, növeli a szerkezet hő- és hangszigetelését. Az ajtókeret küszöbmentesítésével párosítva kiküszöböljük az ajtólap alóli fújás és huzat problémáját.

Új meleg küszöb
Innovatív hőtakarékos megoldás az ajtóegységhez. A polimer és gumi komponensek jelenléte a küszöbben jelentősen csökkenti a hővezető képességét. Az esztrich területére szerelt bővítőre küszöb felszerelésének lehetősége megbízható védelmet nyújt a fagy ellen. Alkalmas megfelelő rúd beépítésére a vasalat alá, amely további rögzítési pontokat képez – nagy ajtólapokhoz szükséges. Így ennek érdekében:
– Fagyvédelemmel ellátott. Egy műanyag „hőhíd” védi a küszöböt a fagyástól. Az expanderrel való kapcsolat megakadályozza a „hideghíd” kialakulását a küszöb területén.
– Magas tömítettséggel rendelkezik. A küszöbtömítés szoros illeszkedése a küszöbben lévő gumibetéthez megbízhatóan véd az utcáról a helyiségbe jutó nedvesség ellen.
– Tartósság és megbízhatóság. Speciális kialakításának köszönhetően a küszöb nagy üzemi terhelésének is ellenáll. Nem deformálódik még nagy súly hatásásra sem.

Megerősített szerkezet
A WDS prémium műanyag bejárati ajtók PVC-profilja és a belső erősítő kifejezetten fokozott terhelés melletti használatra készült. Biztosítják az ajtószerkezetet stabil működését a teljes élettartam alatt.
Nyitási lehetőségek:
– belső nyitás
– külső nyitás
– ferde csúszó szerkezetek

40 laminált színben elérhető

A WDS prémium műanyag bejárati ajtók
A WDS prémium műanyag bejárati ajtók ára meglehetősen megfizethető és a profilok sokfélesége lehetővé teszi a megbízható különféle módosítások elvégzését – az erkélytől a belső, irodai és bejárati ajtókig. A műanyag bejárati ajtók különböző irányokba nyílhatnak, felszerelhetőek dupla üvegezésű ablakokkal vagy szendvicspanellel (díszpanellel) – ugyanakkor a ház kiváló építési minősége, szilárdsága és huzatvédelme változatlan marad.

A WDS prémium műanyag bejárati ajtók típusai
A műanyag bejárati ajtók olyan termékek, amelyek megjelenésében és működési jellemzőiben eltérőek lehetnek. Telepíthetők házban, lakásban vagy irodában, de fontos a megfelelő konstrukció kiválasztása:
– Az erkélyajtók a legegyszerűbb típusok. A prémium műanyag bejárati ajtókkal ellentétben az erkélyajtók ablakprofil alapján készülnek, vagyis lényegében nagyított ablakszárnyak, normál- vagy energiatakarékos üvegezéssel. Küszöbként keretprofilt használnak, amely a leghatékonyabb préselést biztosítja a kerület mentén. Ezenkívül az ilyen ajtók ára meglehetősen megfizethető.
– A beltéri műanyag ajtók a lehető legkönnyebb kialakításúak. Tekintettel arra, hogy a beltéri ajtóknál a hőszigetelési paraméterek nem annyira fontosságúak, gyártásukhoz 60 mm beépítési mélységű 3 vagy 4 légkamrás profilt használnak. Dupla üvegezésű üveg helyett szimpla (esetenként színezett vagy dombornyomott) üveg is használható a szárny kitöltésére. A beltéri ajtók melletti választás akkor történik, ha fontos a helyiség jó hangszigetelése és a könnyű nyitás. Ugyanakkor a költségek továbbra is mérsékeltek.
– A műanyag bejárati ajtók kiválasztásánál a tartósság, a tömörség és a megbízható záródás a kritérium. A bejárati ajtó minőségi műanyag profilból készül, alacsony hővezető képességgel. A szimpla üveg helyett dupla üvegezésű ablakok (néha dupla üvegezésű ablakok, háromrétegű vagy edzett üveggel) vagy erős szendvicspanelt használnak.

A nyitást és zárást egy megbízható zár működése biztosítja. Az energiahatékony dupla üvegezésű ablakokkal ellátott bejárati ajtók szigetelt küszöbbel és egyéb elemekkel is felszerelhetők, amelyek növelik az előszoba hermetikusságát.

A WDS prémium bejárati ajtók előnyei:
– Számos nyitási és zárási lehetőség. A profil kialakítása lehetőséget biztosít külső és belső nyitású ajtók gyártására is. Azokban a helyiségekben, ahol fontos a megjelenés és a helytakarékosság, tolóajtók szerelhetők (speciális vasalatokkal vannak ellátva, zárásuk hosszsíkban történik).
– A profilrendszer optimális konfigurációja. A műanyag bejárati ajtók gyártásához használt WDS profil lehetővé teszi különböző formájú és méretű ajtótokok és szárnyak gyártását. A szárnyban dupla üvegezésű ablakok és egyrétegű ablakok is beépíthetők.
– Komplett készlet kiegészítő elemekkel. A házakba vagy kereskedelmi objektumokba beépített bejárati csoportba szerkezetébe műanyag alapból és alumínium bélésből álló melegküszöb is beépíthető. Egy speciális Windstop betétet használnak a befújás elleni védelemre és egy speciális tömítés biztosítja a szárny hermetikus csatlakozását a küszöbhöz.
– A WDS PVC-ből készült bejárati ajtók vagy erkélyajtóinak megjelenése is eltérő lehet. A laminált profil használata lehetővé teszi a szerkezet szerves illeszkedését a szoba belsejébe vagy harmonikus kombinációt biztosít a ház homlokzatának díszítésével. A helyiségekbe beépített ajtók a térbeosztás funkcióját is ellátják – a színezett vagy dombornyomott üvegek használata az ajtók a belső tér stílusos elemévé varázsolja.

Az ár, mint fentebb említettük továbbra is megfizethető. De azt, hogy milyen paraméterek befolyásolják az értékképzést, érdemes részletesen megérteni.

A WDS prémium műanyag ablakok vásárlása esetében vegye figyelembe, hogy az árat számos tényező befolyásolja:
– Méret.
– Az ajtókeretek és szárnyak gyártásához használt PVC profil típusa.
– Kitöltés – üveg, vagy dupla üvegezésű ablak vagy szendvicspanel (díszpanel – a panelstílusokért érdeklődjön értékesítő kollégáinktól).
– A szárny nyitásának és zárásának típusa.
– Komplett készlet – kiegészítő elemek (küszöbmentesítések, Windstop, tolópajzs, stb.), amelyek bővítik az ajtó funkcionalitását és növelik a szélbefújás elleni védelmet.
– Megjelenés – a szabványos fehér modellek költsége alacsonyabb, mint a lamináltaké, de a laminált modellek jobban illeszkednek a szoba belső dizájnos kialakításához.

Ezeket a tényezőket figyelembe kell venni a műanyag bejárati ajtó kiválasztásakor. De a gyártás minősége, a WDS prémium műanyag ablakok-, erkélyajtók megbízhatósága és tartóssága a méretektől és konfigurációtól függetlenül magas.

VISZONTELADÁSI PROGRAM
Várjuk jelentkezését mindazoknak:
– akik nyílászáró forgalmazásával és/vagy beépítésével foglalkozik
– bővíteni akarják termékpalettájukat
– egy innovatív és lendületes csapat részese akar lenni
Akkor nincs más dolga, mint JELENTKEZZEN az info@tudorhouse.hu email címünkön vagy látogasson el bemutatótermünkbe.